Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

123test.nl

5.25% korting bij 123test.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij 123test.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

123test is marktleider op het gebied van online tests voor persoonlijke ontwikkeling. Op 123test kun je tests doen op het gebied van IQ, carrière, persoonlijkheid en relatie. 123test biedt "Echte tests voor serieuze antwoorden". De twee oprichters en eigenaren van 123test, Edwin van Thiel en Sylvain Engelen, zijn respectievelijk afkomstig van Harcourt Testpublishers en Kluwer uitgevers. Edwin is gepromoveerd psycholoog en Sylvain heeft als marktonderzoeker veel onderzoek gedaan op het gebied van arbeidssatisfactie. Edwin en Sylvain zijn beide afgestuurd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Het product
De meeste tests op 123test, ongeveer 90%, zijn gratis. Alleen voor de zeer uitgebreide en professionele tests vraagt 123test een vergoeding. Dit zijn tests die ook gebruikt kunnen worden voor assessment- of loopbaandoeleinden. Deze verkoop is veruit de belangrijkste inkomstenbron voor 123test. 123test verdient geen geld met het verzamelen van persoonlijke gegevens zoals naam- en adresgegevens want privacy van bezoekers is een groot goed.


Specificatie korting bij 123test.nl


Algemeen: 5.25%

Belangrijke informatie over korting bij 123test.nl

De vermelde korting bij 123test.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van 123test.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij 123test.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij 123test.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij 123test.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.