Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

123wonen.nl

€10.00 korting bij 123wonen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij 123wonen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

123Wonen.nl is een landelijk werkende verhuurmakelaar, met inmiddels 16 vestigingen. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Het bedrijf is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een speler van nationaal niveau en ze willen nog harder groeien.Er zijn 800.000 particuliere huurwoningen in Nederland.
Eens in de 7 jaar verhuist de Nederlander gemiddeld, dus meer dan 100.000 huizen komen jaarlijks te huur te staan.


Specificatie korting bij 123wonen.nl


Algemeen: €10.00

Belangrijke informatie over korting bij 123wonen.nl

De vermelde korting bij 123wonen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van 123wonen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij 123wonen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij 123wonen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij 123wonen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.