Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

2Call.nl

€35.00 korting bij 2Call.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij 2Call.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

2Call.nl is al sinds 2002 actief op de online telecommarkt.
2call gaat tot het uiterste om klanten op alle mogelijke vlakken een tevreden gevoel te geven. Allereerst worden bestellingen die voor 16:00 uur binnenkomen al de volgende werkdag bij de klant afgeleverd. Verder is 99% van het assortiment direct uit voorraad leverbaar! Doorslaggevend is ook nog eens dat 2call een van de voordeligste aanbieders is.

Uiteraard biedt 2call alle vijf de providers (Telfort, KPN, T-Mobile, Vodafone en Orange) in het assortiment, in combinatie met alle populaire GSM merken.


Specificatie korting bij 2Call.nl


Abo. + toestel: €7.50
GSM + kado: €7.50
iPhone: €7.50
Losse GSM: €1.25
Prepaid: €1.25
Sim Only: €7.50
Top 10: €7.50
Vodafone Abonnement: €11.00
Vodafone Data: €35.00
Zakelijke groepsabonnementen: €7.50

Belangrijke informatie over korting bij 2Call.nl

De vermelde korting bij 2Call.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van 2Call.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij 2Call.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij 2Call.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij 2Call.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.