Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

A2koi.nl

2.5% korting bij A2koi.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij A2koi.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

A2KOI.nl is de meest complete webshop op het gebied van KOI en Vijver met een assortiment dat uitgebreid gaat worden naar een 10.000 producten.Naast online heeft A2KOI.nl een van de grootste showrooms met Japanse KOI en bijna alle producten op voorraad te Kerkdriel. Naast het deelnemen aan televisieprogrammas op RTL 4 en KRO is A2KOI.nl ook aanwezig in de branchemagazines en op grote beurzen op het gebied van vijver en KOI. Hiermee wordt een stevig merk en betrouwbaarheid opgebouwd rondom A2KOI.nl.Naast het thuisbezorgen kan men ook de producten afhalen wat conversieverhogend werkt.


Specificatie korting bij A2koi.nl


Algemeen: 1.75%
A-merken: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij A2koi.nl

De vermelde korting bij A2koi.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van A2koi.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij A2koi.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij A2koi.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij A2koi.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.