Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Adslwinkel.nl

€20.00 korting bij Adslwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Adslwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

ADSLwinkel.nl is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite waar ADSL/kabelabonnementen, aanbiedingen en providers met elkaar vergeleken kunnen worden. Dankzij jarenlange ervaring en een goede relatie met de verschillende providers heeft ADSLwinkel.nl zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers in de ADSL-en breedbandmarkt. In 5 jaar heeft ADSLwinkel.nl al 350.000 tevreden klanten aangesloten.

Op de website vindt u altijd een actueel overzicht van de populairste ADSL/kabelabonnementen van de grootste providers in Nederland. U kunt zelf eenvoudig de beschikbare aanbieders op uw adres controleren, goedkope ADSL-abonnementen met elkaar vergelijken en zo tot de juiste keuze komen.
ADSLwinkel.nl is officieel partner van de volgende aanbieders: KPN, Ziggo, XS4ALL, Het Net, UPC, Alice, Telfort, Tele2, Concepts ICT.

Door de 100% prijsgarantie zorgt ADSLwinkel.nl er altijd voor dat ze minimaal dezelfde tarieven hanteren als de provider, maar meestal heeft ADSLwinkel.nl speciale acties voor de bezoekers die zelfs niet bij de providers te krijgen zijn.

Waarom klanten via ADSLwinkel.nl bestellen?
• ADSLwinkel.nl is de onafhankelijke ADSL vergelijkingsspecialist
• ADSLwinkel.nl beschikt over een eigen professionele helpdesk
• ADSLwinkel.nl heeft een bonusprogramma voor haar ADSL klanten
• ADSLwinkel.nl heeft minimaal dezelfde aanbieding als de ADSL-provider, incl 100% prijsgarantie
• ADSLwinkel.nl is een gratis dienst, u betaalt niets extra
• ADSLwinkel.nl is eenvoudig te gebruiken, u vindt snel het beste ADSL-abonnement
• ADSLwinkel.nl heeft het Qshops kenmerk, wel zo vertrouwd


Specificatie korting bij Adslwinkel.nl


Internet: €10.50
Internet + Bellen: €15.00
Internet + Bellen + TV: €20.00
Internet + TV: €17.50

Belangrijke informatie over korting bij Adslwinkel.nl

De vermelde korting bij Adslwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Adslwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Adslwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Adslwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Adslwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.