Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Afrikaplus.nl

1.5% korting bij Afrikaplus.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Afrikaplus.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

AfrikaPLUS verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van AfrikaPLUS erg voordelig. AfrikaPLUS biedt verschillende reistypen aan naar Zuidelijk Afrika. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen, camper reizen of losse reisonderdelen.AfrikaPLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. AfrikaPLUS is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden, is het zoeken en vergelijken van reizen eenvoudig en overzichtelijk. Het aanbod is heel divers en er is voor ieder wat wils!BrancheverenigingenAfrikaPLUS is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.


Specificatie korting bij Afrikaplus.nl


Algemeen: 1.5%
Offerte: €3.75

Belangrijke informatie over korting bij Afrikaplus.nl

De vermelde korting bij Afrikaplus.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Afrikaplus.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Afrikaplus.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Afrikaplus.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Afrikaplus.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.