Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Airstop.be

0.88% korting bij Airstop.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Airstop.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Airstop is gespecialiseerd in goedkope vliegtuigtickets, wereldwijd!

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen is Airstop.be, erkend door Toerisme Vlaanderen onder licentienummer A1592. Dat wil zeggen dat Airstop mag bemiddelen tussen de klanten en luchtvaartmaatschappijen. Maar in tegenstelling tot bepaalde reisagentschappen zijn zij niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kunnen zij zich volledig richten naar de wensen van de klant.

Promoot Airstop op uw site en verdien tot € 22 per sale!

Geniet momenteel van de Crazy Days bij Airstop!
Vliegtuigtickets naar meer dan 300 bestemmingen aan Crazy Prijzen.
Actie loopt tot 28 november 2011!


Belangrijke informatie over korting bij Airstop.be

De vermelde korting bij Airstop.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Airstop.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Airstop.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Airstop.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Airstop.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.