Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Algebeld.nl

€13.75 korting bij Algebeld.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Algebeld.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Algebeld.nl is al jaren een online aanbieder voor mobiele abonnementen, gsm telefoons en de daarbij behorende accessoires.

Algebeld.nl beschikt over een uitgebreid aanbod waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellen. Dit samen met digitale contracten die direct na bestelling verzonden worden en een uitstekende klantenservice is Algebeld.nl in staat om een hoge klanttevredenheid te scoren.

Verder kan de klant combineren tussen abonnementen, mobiele telefoons en allerlei diverse andere producten:

-Navigatie systemen
-Computers
-Laptops
-Carkits
-Spelcomputers, etc.

Overige voordelen van Algebeld.nl:

-Nummerbehoud wordt volledig door Algebeld.nl geregeld.
-De klant ontvangt direct het gekozen toestel of product bij nummerbehoud, dus niet tot 4 maanden wachten.
-Diverse databundels waarbij er extra vergoeding wordt doorgegeven aan de klant.


Specificatie korting bij Algebeld.nl


Algemeen: €13.75
Losse toestellen: €1.50
Sim Only: €8.75

Belangrijke informatie over korting bij Algebeld.nl

De vermelde korting bij Algebeld.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Algebeld.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Algebeld.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Algebeld.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Algebeld.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.