Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Allcamps.be

2% korting bij Allcamps.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Allcamps.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Allcamps is dé specialist in kampeervakanties en heeft als streven een zo compleet mogelijk aanbod te geven van kampeervakanties in Europa. Bij Allcamps kunnen gasten kiezen tussen luxe stacaravansAllcamps biedt accommodaties aan van verschillende gerenommeerde kampeerorganisaties zoals: Roan Camping Holidays, Go4Camp, Rent a Tent, Albatross Reizen, Venue Holidays, KelAir Campotel en Dansk Fri Ferie. Daarnaast heeft Allcamps ook nog een aantal contracten direct met een aantal campings.Inmiddels heeft Allcamps een aanbod van meer dan 200 campings met 900 verschillende types accommodaties verdeeld over 12 landen.
Ook is Allcamps onderdeel van de European Camping Group.


Belangrijke informatie over korting bij Allcamps.be

De vermelde korting bij Allcamps.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Allcamps.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Allcamps.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Allcamps.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Allcamps.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.