Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Allinportugal.nl

€10.50 korting bij Allinportugal.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Allinportugal.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

All in Portugal is een gespecialiseerd bedrijf voor de huur van luxe villa's en karakteristieke vakantiewoningen in Portugal.Het gebied waar ze zich voornamelijk op richten is de Algarve, Zuid Portugal. Alle villa’s die ze aanbieden zijn persoonlijk bezocht en met zorgvuldigheid uitgekozen. De villa’s zijn luxe en hebben allen een eigen zwembad. Op de website www.allinportugal.nl staat een overzicht van het aanbod van alle vakantiehuizen met uitgebreide omschrijvingen, streekinformatie, exterieur- en interieurfoto’s, de beschikbaarheid en prijzen. Via de website kan direct online geboekt worden. Ook is het mogelijk om een specifieke zoekopdracht in te voeren.Vanaf januari 2007 zijn ze aspirant lid thuiswinkel waarborg.


Specificatie korting bij Allinportugal.nl


Algemeen: €10.50

Belangrijke informatie over korting bij Allinportugal.nl

De vermelde korting bij Allinportugal.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Allinportugal.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Allinportugal.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Allinportugal.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Allinportugal.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.