Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Alpenexpres.nl

1.25% korting bij Alpenexpres.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Alpenexpres.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Alpen Expres

Non stop nachttrein “De Alpen Expres” biedt al decennia lang reizigers de mogelijkheid zich ontspannen te verplaatsen. Reis terwijl u slaapt naar uw wintersportbestemming! Bespaar de stress van rijden per auto, de hoge kosten van tol, brandstof en aanschaf van dure winterbanden en kies er voor om in plaats van vermoeid nu uitgerust aan te komen op uw vakantiebestemming.

Alpenexpres.nl is zeer geschikt voor ouders, voor kinderen of wanneer u samen of alleen op zoek bent naar rust en comfort. Aan boord van de Alpen Expres is er een keuze uit drie verschillende coupés; een 6-persoons couchette, 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort. U kunt er voor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Het verblijf aan boord van de Alpen Expres is op basis van logies en ontbijt. De steward op elk rijtuig staat daarnaast tot uw beschikking voor het serveren van een snack of een drankje tijdens de reis richting de sneeuw.

De Alpen Expres vertrekt zaterdag (vertrek 18, 25 december en 1 januari) en vrijdag (periode vertrek vanaf 7 januari t/m 11 maart) richting Oostenrijk en Italië. In totaal is er keuze uit ruim 87 wintersportbestemmingen. Opstappen is mogelijk vanaf station Utrecht Centraal, ’s-Hertogenbosch en Venlo en de volgende ochtend is de Alpen Expres op de plaats van bestemming. Vanaf de verschillende stations wordt er tevens de mogelijkheid geboden om een transfer te nemen naar nabij gelegen dorpen en steden.

In totaal rijdt de Alpen Expres 13 weekenden. Er zijn plaatsen beschikbaar vanaf € 89,- p.p. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op bepaalde geselecteerde data een weekend te skiën of in Innsbruck te shoppen op basis van vervoer met de Alpenexpres.nl voor € 119,- p.p.


Specificatie korting bij Alpenexpres.nl


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Alpenexpres.nl

De vermelde korting bij Alpenexpres.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Alpenexpres.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Alpenexpres.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Alpenexpres.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Alpenexpres.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.