Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Amerikaplus.nl

1.5% korting bij Amerikaplus.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Amerikaplus.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Aeroglobe.nl verkoopt rechtstreeks en tegen de goedkoopst mogelijke tarieven direct aan de consument, zonder tussenkomst van een reisbureau. Dit maakt de reizen van Aeroglobe.nl erg voordelig.

Met de labels AmerikaPLUS en CanadaPLUS biedt Aeroglobe.nl verschillende reistypen aan naar Noord-Amerika. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen, camper reizen of losse reisonderdelen.

Aeroglobe.nl, h.o.d.n. AmerikaPLUS.nl, CanadaPLUS.nl, CostaRicaPLUS.nl en AfrikaPLUS.nl, is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen. Aeroglobe International is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. Aeroglobe International is van mening dat het zoeken naar de passende vlucht, vervoer en accommodaties zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn. Door de uitgebreide zoekmogelijkheden, is het zoeken en vergelijken van reizen eenvoudig en overzichtelijk. Het aanbod is heel divers en er is voor ieder wat wils!

Brancheverenigingen
Aeroglobe.nl is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.


Specificatie korting bij Amerikaplus.nl


Algemeen: 1.5%
Offerte: €3.75

Belangrijke informatie over korting bij Amerikaplus.nl

De vermelde korting bij Amerikaplus.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Amerikaplus.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Amerikaplus.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Amerikaplus.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Amerikaplus.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.