Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Amorgos.nl

€12.50 korting bij Amorgos.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Amorgos.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Amorgos.nl profileert zich met veel extra service - zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc – en legt de nadruk op “plezier in zeilen”. Iedere vakantie of cursus van Amorgos.nl staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.

Bestemmingen
De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean. Vanuit de haven Marina Muiderzand bij Almere zeilt Amorgos.nl op het Markermeer en IJsselmeer, maar ook naar de Waddenzee, Noordzee, Engeland en Noord-Duitsland.

Soorten zeilvakanties
Amorgos.nl kent de volgende zeilvakanties:
• Meezeilen; (Griekenland, Turkije, Kroatië, Caribbean)
• Zeilcursussen; (Griekenland, Kroatië, Italië, Caribbean)
• Zeilcursussen voor alleengaanden; (Griekenland)
• Single Sun & Fun Zeilvakanties; (Griekenland)
• Meezeilen of Zeilcursussen voor Groepen; (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Caribbean)
• Flottielje Zeilen; (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Caribbean)
• Zeiljachtverhuur met of zonder schipper; (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Caribbean)
• Zeiljachtverhuur IJsselmeer - Almere;
• Zeilschool Kajuitzeilen IJsselmeer - Almere.


Specificatie korting bij Amorgos.nl


Algemeen: €0.18
Cursussen nederland: €0.18
Flottielje en verhuur buitenland: €0.18
Meezeilen en cursussen buitenland: €0.18
Verhuur nederland: €0.18

Belangrijke informatie over korting bij Amorgos.nl

De vermelde korting bij Amorgos.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Amorgos.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Amorgos.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Amorgos.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Amorgos.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.


Acties & kortingscodes voor extra korting bij Amorgos.nl

 • Kortingsactie Last-Minute Korting Kroatië


  Meezeilen in Kroatië 8 dagen vertrek 26 april: € 150 korting. Op een zeiljacht Kroatische eilanden ontdekken... Voel de zon en de wind; relaxen aan boord of actief zeilen en misschien al een voorjaarsduik? Onderweg stoppen we in pittoreske dorpjes met goede terrassen en gezellige winkelstraatjes. ’s Avonds slapen we in afgelegen inhammen of leuke havens. Prijzen zijn inclusief accommodatie aan boord, begeleiding van Nederlandse schipper en vliegreizen vanaf Amsterdam.

  Deze actie is geldig t/m 26-04-2014

 • Kortingsactie Last-Minute Korting Griekenland


  Leren zeilen of Meezeilen in Griekenland kan in april met € 100 korting. Op een zeiljacht Griekse eilanden ontdekken met typische Griekse dorpjes; witte huisjes met blauwe daken, sfeervolle kades en kleine steegjes die leiden naar bloemrijke pleintjes. Inclusief accommodatie aan boord, begeleiding van Nederlandse schipper of instructeur en vliegreizen vanaf Amsterdam.

  Deze actie is geldig t/m 26-04-2014

 • Kortingsactie Voorjaarskorting Zeilcursus IJsselmeer


  Leren zeilen op het IJsselmeer op een kajuitzeiljacht kan in april en mei met € 50 korting. Zeilen opent een nieuwe wereld... Het is een prachtige hobby met vele facetten: teamwork, avontuur, ontdekken, vrijheid, natuur, techniek, zon en water. Zet een volgende stap en stap bij aan boord voor een drie-daagse cursus inclusief overnachting!

  Deze actie is geldig t/m 01-05-2014