Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Ardoer.com

2.5% korting bij Ardoer.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Ardoer.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Vakantie is het vieren van vrijheid, jezelf niets ontzeggen en even heerlijk genieten van alle kwalitatief mooie dingen in het leven. Daar sluit het landelijke, promotionele en groeiende samenwerkingsverband Ardoer.com, waarbij meer dan 25 kwaliteitscampings in diverse regio's zijn aangesloten, perfect bij aan. Allemaal zijn ze anders, allemaal uniek en met een eigen karakter. Met een aantal belangrijke overeenkomsten: de eigenaren en hun teams bieden met een warm hart (passie) de consument een vakantie met kampeergevoel van topkwaliteit op de mooiste plekjes van Nederland. Persoonlijke service, kwaliteit en eerlijkheid staan dan ook hoog in het vaandel bij deze toeristisch georiënteerde bedrijven. De hoge kwaliteit en slagvaardigheid van Ardoer.com is nog door geen enkel ander samenwerkingsverband geëvenaard (bron: ANWB normering).

Let op
Ieder seizoen nodigt vakantiegangers uit er op uit te gaan, de natuur in te trekken en te genieten van vrije tijd en kwaliteit. Ardoer.com is daarom in ieder jaargetijde aantrekkelijk.


Specificatie korting bij Ardoer.com


Groep 1 - Hoogseizoen: 1.75%
Groep 1 - Laagseizoen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Ardoer.com

De vermelde korting bij Ardoer.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Ardoer.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Ardoer.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Ardoer.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Ardoer.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.