Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

ArenasCollection.com

3% korting bij ArenasCollection.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij ArenasCollection.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Wie is ArenasCollection.com?

ArenasCollection.com is een design en lifestyle online shop van DesignArenas, een Belgische vennootschap, en is de eerste Europese shopping service die hotelluxe en -design aanbiedt in zes talen (NL, FR, EN, D, IT, ES). De aangeboden artikelen zijn dikwijls moeilijk te vinden in de lokale handel. ArenasCollection.com zorgt voor wereldwijde thuislevering met 100% klantentevredenheid. Winkelen op ArenasCollection.com is eenvoudig, met verschillende en veilige betaalmogelijkheden en duidelijke levertermijnen.

Design en Lifestyle Collectie:

De collectie is een uniek aanbod uit de wereld van luxe- en designhotels in Europa. De collectie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe vondsten uit de luxe- en designwereld. Een greep uit de aangeboden merken:

Driade, Lexon, Stelton, Slabbinck, Excellence, Indera, Oh Shocking, Vincent Sheppard, HYDRO BASICS, Bravit, Authentics, Kuvert, Dorothee Lehnen, SimpleForms, Elmar Flötotto, Sitting Bull, Chilewich, Extremis, Koziol, Blomus, XO, Vlaemsch(), Casimir, SOME, Umbrosa, Rimbou, Arte Espina, Atelier du Vin, MGX, Le Couchon, PurePur, Deshoulière, Yoake, Dark, Pieter Stockmans, …

De waarden van ArenasCollection.com:

Klantentevredenheid staat centraal bij ArenasCollection.com; ArenasCollection.com streeft naar een 100% klantentevredenheid o.a. door een voortreffelijke communicatie en reactiviteit naar de klanten toe en door kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarnaast richt ArenasCollection.com het Arenas Liefdadigheidsfonds op ten behoeve van kinderen en hun opleiding in de wereld.


Specificatie korting bij ArenasCollection.com


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij ArenasCollection.com

De vermelde korting bij ArenasCollection.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van ArenasCollection.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij ArenasCollection.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij ArenasCollection.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij ArenasCollection.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.