Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Autohuren.nu

€7.50 korting bij Autohuren.nu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Autohuren.nu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

AutoHuren.nu is gespecialiseerd in de autoverhuur voor Vakantie Auto's. Indien u op zoek bent naar een auto tijdens uw vakantieverblijf, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden U gegarandeerd de voordeligste autohuur! Wij vergelijken op 4.000 bestemmingen wereldwijd de prijzen van verschillende verhuurders en U kunt vertrouwen op een uitstekende service met duidelijke Nederlandse huurcontracten, heldere voorwaarden en de grootste keuze huurauto's. Via deze uiterst duidelijke en gebruiksvriendelijke module kunt U zélf online reserveren!

In samenwerking met o.a. Auto Europe autoverhuur, Europcar autoverhuur, Avis autoverhuur, Hertz en Alamo biedt AutoHuren.nu u niet alleen de beste autohuur-tarieven maar ook unieke voorwaarden, zoals bijvoorbeeld:
Geen boekings-, annulerings - of wijzigingskosten, een gratis 24-uurs service en uiteraard onze prijsgarantie.

Laagste Prijsgarantie:
AutoHuren.nu garandeert de beste beschikbare tarieven en de beste service. Indien u een lager tarief vindt op basis van dezelfde categorie auto en op basis van dezelfde voorwaarden dan zullen wij het aanbod overtreffen !


Specificatie korting bij Autohuren.nu


Algemeen: €0.50

Belangrijke informatie over korting bij Autohuren.nu

De vermelde korting bij Autohuren.nu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Autohuren.nu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Autohuren.nu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Autohuren.nu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Autohuren.nu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.