Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Autoslaaptrein.nl

1.25% korting bij Autoslaaptrein.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Autoslaaptrein.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Autoslaaptrein.nl

Een eigen auto op de vakantiebestemming en een lange autoreis die vaak gepaard gaat met files en stress vermijden. Neem dan de Autoslaaptrein.nl.

Deze trein vervoert de auto terwijl de gasten zelf heerlijk relaxt in een slaapcoupé zitten of liggen. De reiziger bespaart hiermee tol, benzinekosten en eventuele hotelovernachtingen, daarnaast heeft de gast voldoende beenruimte, tijd voor een goed boek of elkaar en even de tijd om de stress af te schudden zodat de gast ontspannen aan de vakantie in Italië of Frankrijk kan beginnen. Kortom de vakantie begint zodra de passagier instapt.

De Autoslaaptrein.nl brengt zijn gasten aankomend seizoen weer vanaf 3 juni wekelijks op vrijdagavond naar Zuid-Europa en daarbij hebben de gasten de keuze uit de bestemmingen Alessandria/Genua en Livorno (Italie) en Avignon (Frankrijk). In tegenstelling tot seizoen 2011 rijdt de Autoslaaptrein.nl in 2011 een week langer door in de maand september. Hierdoor kunnen gasten dus langer genieten van hun vakantiebestemming en de mogelijkheid om met de Autoslaaptrein.nl terug te reizen naar Nederland.

Aan boord van de Autoslaaptrein.nl is er een keuze uit drie verschillende soorten coupés; een 6-persoons couchette, 4-persoons couchette en een 2/3-persoons SlaapComfort. De passagier kan ervoor kiezen om een losse plaats te boeken maar wanneer er meer privacy gewenst is bestaat er de mogelijkheid om een privé coupe te boeken. Alle maaltijden zijn inbegrepen, zowel een diner in uw coupé als een ontbijt.

In totaal rijdt de Autoslaaptrein.nl 15 weekenden in de periode van 3 juni 2011 t/m 9 september 2011. Het vertrekstation in Nederland is ’s-Hertogenbosch. Er zijn losse slaapplaatsen aan boord van de Autoslaaptrein.nl beschikbaar vanaf € 59,- p.p.


Specificatie korting bij Autoslaaptrein.nl


Algemeen: 1.25%

Belangrijke informatie over korting bij Autoslaaptrein.nl

De vermelde korting bij Autoslaaptrein.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Autoslaaptrein.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Autoslaaptrein.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Autoslaaptrein.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Autoslaaptrein.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.