Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Avantisport.nl

2.5% korting bij Avantisport.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Avantisport.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Avantisport.nl is de webwinkel waar het hele gezin terecht kan voor sportieve merkartikelen. U vindt er kleding, schoenen en accessoires van alle bekende topmerken zoals Nike, Adidas, Asics, enz. Op de website wordt het hele assortiment in duidelijke foto’s weergegeven.

Met slechts een paar muisklikken, selecteert u het gewenste artikel in de juiste kleur en maat. Zo winkelt u thuis, op ieder moment van de dag, net zo plezierig als in de stad. Alleen dan stukken goedkoper en gemakkelijker. Snelle levertijden, een uitstekende service, verrassende prijzen, een uitgebreid aanbod en géén verzendkosten bij bestellingen boven de € 65,-.

Online shoppen wordt zo wel heel aantrekkelijk. Bezoek onze website, ervaar het verschil en bekijk de grootste online collecties van o.a. Nike en Adidas.

Avantisport.nl is aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.


Specificatie korting bij Avantisport.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Avantisport.nl

De vermelde korting bij Avantisport.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Avantisport.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Avantisport.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Avantisport.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Avantisport.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.