Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

B2Ctelecom.nl

3.5% korting bij B2Ctelecom.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij B2Ctelecom.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

B2Ctelecom.nl is een snel groeiende webshop die zich richt op online verkoop van Telecom Accessoires in Nederland en België. Door een unieke samenwerking met de leveranciers in Nederland en Duitsland beschikt B2Ctelecom.nl over een grote voorraad en kunnen ze razend snel uitleveren!


Specificatie korting bij B2Ctelecom.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij B2Ctelecom.nl

De vermelde korting bij B2Ctelecom.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van B2Ctelecom.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij B2Ctelecom.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij B2Ctelecom.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij B2Ctelecom.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.