Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

BBI-Travel.nl

1.5% korting bij BBI-Travel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij BBI-Travel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

BBI Travel is een van de oudste reisorganisaties in Nederland.
BBI Travel is in de jaren zestig voortgekomen uit de reisorganisatie BBI Reizen en heeft zich sinds de oprichting in 1963 toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van eigen reizen naar Ierland en later ook naar Scandinavië, Canada en recentelijk Mauritius.

Diverse topproducten zoals wintersport in Lapland en een zonvakantie naar Mauritius maken van BBI Travel een échte allround reisorganisator.


Specificatie korting bij BBI-Travel.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij BBI-Travel.nl

De vermelde korting bij BBI-Travel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van BBI-Travel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij BBI-Travel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij BBI-Travel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij BBI-Travel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.