Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

BBQwinqel.nl

2.5% korting bij BBQwinqel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij BBQwinqel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op BBQwinqel.nl vindt u alles op het gebied van barbecueën. BBQwinqel.nl is dealer van alle bekende Nederlandse importeurs / fabrikanten op het gebied van barbecues en verkoopt alleen A-merken als Weber, Point-Virgule, Barbecook, Grand Hall, Patton, Campingaz, Caranga en Ducane.

Tevens biedt BBQwinqel.nl de grootste collectie Weber barbecues van Nederland!

Bij elke bestelling boven de € 100,- ontvangt de klant een gratis 3-delige RVS BBQ-gereedschapset in luxe RVS koffer!

Tot slot betaalt de klant bij BBQwinqel.nl géén verzendkosten en indien op voorraad en voor 15:30 uur besteld, is morgen al in huis.


Specificatie korting bij BBQwinqel.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij BBQwinqel.nl

De vermelde korting bij BBQwinqel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van BBQwinqel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij BBQwinqel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij BBQwinqel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij BBQwinqel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.