Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

BDSMstore.nl

7.5% korting bij BDSMstore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij BDSMstore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De BDSM Store heeft een groot assortiment in SM-artikelen zoals zwepen, knevels, handboeien, maskers, sm-kleding en tepelklemmen.

BDSM Store is een bedrijf met jaren ervaring in de erotiek branche. Dagelijks levert EDC Internet erotische artikelen aan vele tevreden klanten. EDC Internet staat er om bekend dat ze discreet en snel werkt. De klant staat altijd centraal!


Specificatie korting bij BDSMstore.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij BDSMstore.nl

De vermelde korting bij BDSMstore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van BDSMstore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij BDSMstore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij BDSMstore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij BDSMstore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.