Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Baby-schoenen.nl

2.5% korting bij Baby-schoenen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Baby-schoenen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

A@pie babyschoenen, oftewel Baby-schoenen.nl, is de plek voor slofjes voor baby's in Nederland en België. Deze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bestelt hier snel, gemakkelijk en veilig de mooiste babyslofjes! U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast slofjes kunt u hier ook terecht voor babykleding.

Waarom Baby-schoenen.nl promoten?
- Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
- 100 % leren babyslofjes
- Trendy en modieus
- Slofjes ontworpen voor goede ontwikkeling van de voet
- Slofjes aanbevolen door orthopeden


Specificatie korting bij Baby-schoenen.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Baby-schoenen.nl

De vermelde korting bij Baby-schoenen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Baby-schoenen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Baby-schoenen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Baby-schoenen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Baby-schoenen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.