Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Badjasparadijs.nl

3% korting bij Badjasparadijs.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Badjasparadijs.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Badjasparadijs.nl is dé online webshop voor iedereen die opzoek is naar dames badjassen, heren badjassen, baby
badjassen of kinder badjassen. Badjasparadijs.nl heeft de mooiste badjassen van dit moment tegen scherpe prijzen.
Het assortiment van Badjasparadijs.nl is erg gevarieerd, maar het is ook mogelijk om badjassen zelf te ontwerpen. Custom made badjassen zijn bij een minimale afname van 20 stuks geen enkel probleem. Dit is bijvoorbeeld leuk om in te zetten als promotiemateriaal, als kerstcadeau (kerstpakket) of voor een feestje!

Voordelen voor u:

• Originele badjassen die niet in de winkel te koop zijn;
• Groot en wisselend assortiment;
• Goede klantenservice;
• Goede bevoorrading en snelle levering;
• De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5,95 per bestelling.
(Voor bestellingen buiten Nederland bedragen de verzendkosten € 8,95 per bestelling.)


Specificatie korting bij Badjasparadijs.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Badjasparadijs.nl

De vermelde korting bij Badjasparadijs.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Badjasparadijs.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Badjasparadijs.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Badjasparadijs.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Badjasparadijs.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.