Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Badkamerradio.nl

2.5% korting bij Badkamerradio.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Badkamerradio.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Badkamerradio.nl, de site met uitsluitend waterdichte en spatwaterdichte producten!

Uw bezoekers kunnen zorgeloos luisteren naar hun favoriete CD of radiozender in bad en douche. Alle artikelen op de website zijn speciaal ontworpen voor vochtige ruimtes (zoals badkamers, sauna's, zwembaden en boten).

Verder vinden uw bezoekers in de shop: personen weegschalen, wasmanden, badcaddy's en een assortiment aan waterdichte speakers.

Badkamerradio.nl is onderdeel van Gadgets & Trends met een groot aantal webwinkels met de meest originele en exclusieve producten (van designproducten tot Gaming, Gadgets en Trends). Gadgets & Trends staat open voor alle opmerkingen en suggesties! Het team van Gadgets & Trends staat u graag te woord via het ticketsysteem.


Specificatie korting bij Badkamerradio.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Badkamerradio.nl

De vermelde korting bij Badkamerradio.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Badkamerradio.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Badkamerradio.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Badkamerradio.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Badkamerradio.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.