Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Badkamerradioshop.nl

1.5% korting bij Badkamerradioshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Badkamerradioshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Badkamerradioshop.nl, de finishing touch voor de badkamer, terras, sauna of buitenspa. Speciaal ontworpen waterdichte en spatwaterdichte producten voor vochtige ruimtes: inbouwradio’s, portable radio’s, badkamerspeakers, badkamertelevisies en diverse badkamergadgets.

Voordelen Badkamerradioshop.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Badkamerradioshop.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Badkamerradioshop.nl

De vermelde korting bij Badkamerradioshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Badkamerradioshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Badkamerradioshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Badkamerradioshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Badkamerradioshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.