Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Badkamertelevisie.nl

5% korting bij Badkamertelevisie.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Badkamertelevisie.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Televisie kijken vanuit het ligbad kan op een zeer veilige manier, want Badkamertelevisie.nl presenteert u de televisie speciaal voor de badkamer (of keuken) zonder dat uw bezoekers zich druk hoeven te maken over vochtige lucht. Zelfs de afstandsbediening kan gewoon met natte handen bedient worden.

Uw bezoekers kunnen kijken naar hun favoriete soap, een leuk filmpje of het late nieuws terwijl zij heerlijk ontspannen in bad. Badkamertelevisie.nl was de eerste Nederlandse internetshop die dit mogelijk maakte en verkoopt onder andere de TileVision 'Dé Badkamertelevisie' en nu ook 's werelds eerste waterdichte DVD-speler.

De badkamertelevisies van TileVision zijn een Europees product en bestaan al sinds 2001 en is hiermee de moeder van de badkamertelevisies. Vaak nagemaakt, maar nog nooit geëvenaard. Wegens succes nu sterk in prijs verlaagd.


Specificatie korting bij Badkamertelevisie.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Badkamertelevisie.nl

De vermelde korting bij Badkamertelevisie.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Badkamertelevisie.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Badkamertelevisie.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Badkamertelevisie.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Badkamertelevisie.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.