Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bakker-be.com

6.5% korting bij Bakker-be.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bakker-be.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bakker: reeds jarenlang het grootste postorderbedrijf voor alles op het gebied voor tuinieren!

Piet Bakker startte in 1945, direct na de tweede wereldoorlog, met het verzenden van bloembollenpakketten. Hiermee vond hij in een verwoest Europa een gat in de markt. In de loop der jaren groeide Bakker uit tot een dynamische organisatie met vestigingen in 17 landen, die bij elkaar zo’n 700 medewerkers tellen. Deze groei ging uiteraard gepaard met een uitbreiding van een breed scala aan bloembollen, planten, heesters, rozen en tuinartikelen. Daarnaast is het volgen van de laatste ontwikkelingen en trends een proces dat nog iedere dag hoog in het vaandel staat. Tegenwoordig worden er jaarlijks wel meer dan 100 miljoen catalogi verstuurd!


Belangrijke informatie over korting bij Bakker-be.com

De vermelde korting bij Bakker-be.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bakker-be.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bakker-be.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bakker-be.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bakker-be.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.