Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Ballonnen.net

3.75% korting bij Ballonnen.net

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Ballonnen.net en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Ballonnen.net biedt haar bezoekers op vele fronten een breed en uniek assortiment; voor werkelijk iedere gelegenheid een passende ballon eventueel te combineren met een cadeau. Ballonnen.net verkoopt vooral helium ballonnen, maar ook een combinatie met bloemen, chocolade, parfum, knuffels, geboorte cadeaus, cadeaubonnen, wijn en champagne behoort tot de mogelijkheden. Deze producten behoren allen tot het vaste assortiment van Ballonnen.net. Door de vele mogelijkheden van combinaties is Ballonnen.net zeer compleet waardoor de klant haar eigen cadeau kan samenstellen. Ballonnen.net bezorgt de volgende dag overal in Nederland (besteld voor 16.00 uur).

Ballonnen.net heeft voor veel gelegenheden leuke producten, dus gaat uw website over geboorte, verjaardagen, felicitaties, geslaagd, liefde of huwelijk, er zijn altijd productpagina's of zelfs producten waarop u kunt deeplinken om de relevantie van de link te verhogen en daarmee de conversiekansen te vergroten.

Online betalingen op Ballonnen.net zijn mogelijk met diverse creditcards, Paypal, iDEAL, op rekening voor particulieren (via ICMO) en voor bedrijven op rekening (na aanvraag account). Ballonnen.net is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en heeft het belangrijke Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Dit garandeert de besteller dat zij zich conformeren aan allerlei statuten en gedragsregels die het consumentenrecht beschermen.

Ballonnen.net onderscheidt zich op de volgende wijze van andere ballonnenshops:
• Klanten sparen automatisch voor korting;
• Deeplinks tot op productniveau mogelijk en up-to-date productfeed beschikbaar;
• Intelligent systeem om bijproducten te verkopen; verhoogt de omzet van Ballonnen.net en uw vergoeding!
• Voor iedere gelegenheid een passende ballon gecombineerd met eventueel cadeau;
• Gebruiksvriendelijke website en gemakkelijke bestelproces;
• Lid van en gecertificeerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.


Specificatie korting bij Ballonnen.net


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Ballonnen.net

De vermelde korting bij Ballonnen.net is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Ballonnen.net gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Ballonnen.net. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Ballonnen.net. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Ballonnen.net in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.