Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bamboodaddy.nl

2.8% korting bij Bamboodaddy.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bamboodaddy.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De beste kwaliteit mannenondergoed, met een gratis goed gevoel bonus!
Greendaddy.nl biedt de grootste collectie bamboe mannen-ondergoed van Nederland, inclusief de merken Calvin Klein en Pringle. Bamboe ondergoed biedt een hogere kwaliteit dan katoen: de stof is zachter, voert transpiratie beter af, blijft warmer, is anti-allergisch, etc.
Alsof dat nog niet genoeg is, de productie van bamboe ondergoed is tot 80% schoner dan de productie van katoen. Dus beter voor de planeet, en iedereen weet: Green is hot!
De beste kwaliteit, concurrerende prijzen, uitstekende service en als extra de “goed gevoel” bonus.
Beter mannen-ondergoed bestaat niet, voelen is geloven.

- Unieke 365 dagen omruilgarantie! Toch liever een andere kleur of een andere maat? Geen probleem, een jaar de tijd om te ruilen (geen effect op affiliate vergoeding).
- Leveringen direct uit voorraad, de actuele status wordt altijd getoond.
- Lage verzendkosten (€ 1,95).
- Cadeauservice voor de cadeaumaanden (inclusief inpakken)
- Keuze uit éénmalig bestellen of een flexibel abonnement met extra korting.


Specificatie korting bij Bamboodaddy.nl


Algemeen: 2.8%

Belangrijke informatie over korting bij Bamboodaddy.nl

De vermelde korting bij Bamboodaddy.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bamboodaddy.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bamboodaddy.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bamboodaddy.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bamboodaddy.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.