Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Banden-pneus-online.nl

1.5% korting bij Banden-pneus-online.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Banden-pneus-online.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Pneus-Online is niet alleen een webshop, maar biedt ook een bandenencyclopedie. Door de technische adviezen kunnen klanten hun banden uitkiezen als ware kenners. Pneus Online werkt met professionals uit de autosector. Harley-Davidson dealers en garages Porche, BMW en Peugeot bestellen hun banden bij Pneus Online.

Unieke diensten
Pneus Online probeert altijd in de behoeften van de klanten te voorzien. Daarom beschikt Pneus Online over een heel breed scala aan producten en diensten;
• Een volledig aanbod voor levering en montage in de partner centra;
• Bandengarantie in heel Europa;
• Een hotline die van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 u en van 14:00 u tot 17:00 bereikbaar is;
• Een professionele e-mailservice voor het beantwoorden van al uw vragen.

Meest volledige productaanbod:
• Auto-, motor-, off road - en bedrijfswagenbanden;
• All weather-, zomer- en winterbanden;
• Cross-, enduro, straat-, trail- en scooterbanden;
• Auto sneeuwkettingen voor de winter.


Specificatie korting bij Banden-pneus-online.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Banden-pneus-online.nl

De vermelde korting bij Banden-pneus-online.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Banden-pneus-online.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Banden-pneus-online.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Banden-pneus-online.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Banden-pneus-online.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.