Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Barcelo.com

3% korting bij Barcelo.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Barcelo.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Barcelo.com behoort in de toerisme branche bij de top 25 van de wereld. Dit familiebedrijf staat al 75 jaar wereldwijd bekend voor zijn excellente service en innovatie binnen de toerisme branche.

Barcelo is eigenaar, managet of is franchisehouder van meer dan 185 locaties in 16 verschillende landen. Barcelo’s hotels en resorts zijn terug te vinden in topbestemmingen en steden door heel Europa, Noord-Amerika, Afrika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Barcelo.com biedt een grote variatie van hotels en resorts aan om aan de behoeften van alle reizigers te voldoen. Van budget-reizigers tot ‘upscale’ gasten. De resorts voorzien in all-inclusive vakantieprogramma’s, het maken van vakantieplanningen en vakantieplezier en dat tegen een betaalbare prijs.


Specificatie korting bij Barcelo.com


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Barcelo.com

De vermelde korting bij Barcelo.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Barcelo.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Barcelo.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Barcelo.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Barcelo.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.