Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Basiclabel.nl

3.75% korting bij Basiclabel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Basiclabel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Basiclabel.nl is dé online woonwinkel op het gebied van meubelen, woondecoratie en inspiratie. Basiclabel.nl is een webwinkel met de nieuwste trends op het gebied van meubelen, zoals tafels, kasten, stoelen, banken, buitenmeubelen, accessoires etc. De volledige collectie is zorgvuldig bij elkaar gezocht. De klant kan zowel snel winkelen als advies winkelen waarbij de klant veel inspiratie kan opdoen. Basiclabel.nl werkt veel samen met de woonbladen VT Wonen, 101 Woonideeën en Ariadne at Home.

De producten zijn uit voorraad leverbaar of kunnen snel geleverd worden.


Specificatie korting bij Basiclabel.nl


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Basiclabel.nl

De vermelde korting bij Basiclabel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Basiclabel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Basiclabel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Basiclabel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Basiclabel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.