Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bathmatestore.nl

€7.50 korting bij Bathmatestore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bathmatestore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Bathmate Hydropump is ontwikkeld in Engeland met behulp van de laatste kennis op het gebied van de hydraulische wetenschap. Dit gecombineerd met de beste materialen maken de Bathmate tot het meest effectieve penis vergrotingsapparaat dat er te koop is.

In slechts 15-20 minuten per dag worden er ongekende resultaten behaald.

Doordat de Bathmate onder de douche of in bad gebruikt wordt is het ook de meest comfortabelste manier om je penis te vergroten.

Levertijd slecht 1-2 werkdagen.


Specificatie korting bij Bathmatestore.nl


Algemeen: €7.50

Belangrijke informatie over korting bij Bathmatestore.nl

De vermelde korting bij Bathmatestore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bathmatestore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bathmatestore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bathmatestore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bathmatestore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.