Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Batterijenhuis.nl

2% korting bij Batterijenhuis.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Batterijenhuis.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Batterijenhuis.nl biedt een ruim assortiment aan batterijen, laders en aanverwante artikelen. Daarnaast is er een ruim aanbod voor camera’s, draadloze huistelefoons, GSM’s, MP3-spelers, PDA’s en navigatie apparatuur. Op dit moment bestaat het assortiment uit ruim 1000 verschillende artikelen. Veel verkochte artikelen zijn onder andere Eneloop batterijen, lithium knoopcellen, horlogebatterijen en de fotobatterijen lithium.

Voordelen van Batterijenhuis.nl
• Binnen Nederland altijd gratis verzending.
• Voor België geldt € 2,95 verzendkosten. Vanaf een bestelling van € 50,- is de verzending gratis.
• Bestellingen geplaatst en betaald voor 14.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.
• Product niet op voorraad? Er wordt binnen tussen 5 en 7 dagen geleverd.
• Wanneer u grotere aantalen bestelt, krijgt u een extra staffelkorting.
• Staffelkorting wordt automatisch berekend tijdens het winkelen.
• Geen extra kosten, alleen de vermelde prijs bij het product.
• Mogelijkheid tot achteraf betalen met AfterPay


Specificatie korting bij Batterijenhuis.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Batterijenhuis.nl

De vermelde korting bij Batterijenhuis.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Batterijenhuis.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Batterijenhuis.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Batterijenhuis.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Batterijenhuis.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.