Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bazoo.nl

7.5% korting bij Bazoo.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bazoo.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bazoo is al jaren een begrip en voorziet dagelijks in de erotische behoefte van vele klanten in Nederland en België.

Ze staan voorop met de laatste trends op erotisch gebied. Of men nu op zoek is naar sexy kleding voor hem & haar, de nieuwste sextoys, erotische DVD’s, BDSM artikelen: u vindt het allemaal in het ruime assortiment van Bazoo.nl.

De prijsstelling, de snelle levering (2-4 dagen), de uitstekende klantenservice en niet te vergeten het gratis cadeautje bij iedere bestelling hebben gezorgd voor een grote groep trouwe klanten.


Door de lage verzendkosten voor Belgische klanten (€7,50) is Bazoo.nl ook erg interessant voor sites met Belgische bezoekers.

Waarom kiezen klanten voor Bazoo:
- Uniek assortiment
- Snelle & discrete levering
- Zeer goede klantenservice
- Vrouwvriendelijk
- Gunstige prijsstelling


Specificatie korting bij Bazoo.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij Bazoo.nl

De vermelde korting bij Bazoo.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bazoo.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bazoo.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bazoo.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bazoo.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.