Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bedels.org

5% korting bij Bedels.org

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bedels.org en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bedels.org is een nieuwe sieradenwebshop met een verscheidenheid aan bedels en hangers. De meeste van deze bedels passen op de bekende systemen zoals Pandora. Ook zijn er verschillende armbanden te koop in de shop, wat de orderwaarde significant verhoogt.

Iedere week wordt er een aantal bedels aan de collectie toegevoegd zodat de collectie up-to-date blijft. Tevens worden er geen verzendkosten gerekend en zijn de bedels erg betaalbaar. Tenslotte worden er regelmatig acties gehouden!


Specificatie korting bij Bedels.org


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Bedels.org

De vermelde korting bij Bedels.org is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bedels.org gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bedels.org. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bedels.org. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bedels.org in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.