Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Beinshape.nl

4.5% korting bij Beinshape.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Beinshape.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Be In Shape Eiwitdieet | Verantwoord afvallen eiwitshakes

Het product assortiment van Be In Shape is uniek in de markt van eiwitshakes en voedingsupplementen. De producten zijn speciaal ontwikkeld om mee af te vallen. Hiervoor worden geïsoleerde eiwitten gebruikt en is men succesverzekerd aan het afvallen. De producten zijn ook nog is handig verpakt per portie en worden verstuurd in brievenbus dozen. Puur gemak voor de consument!

Vanaf april is er een compleet nieuwe website en zal ook het assortiment worden uitgebreid met nieuwe tussendoortjes, dessert en maaltijd repen. Uit ervaring is gebleken dat 80% van de mensen die kopen binnen 2 weken nogmaals een pakket aanschaft met een hogere waarde.

Verzending van orders boven de 24,95 is GRATIS en de bestelling wordt de volgende dag geleverd!


Specificatie korting bij Beinshape.nl


Algemeen: 4.5%

Belangrijke informatie over korting bij Beinshape.nl

De vermelde korting bij Beinshape.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Beinshape.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Beinshape.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Beinshape.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Beinshape.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.