Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Belevenissen.nl

2% korting bij Belevenissen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Belevenissen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Belevenissen.nl is een landelijke aanbieder van gepersonaliseerde cadeaus op het gebied van sensationele belevenissen en wordt gekenmerkt door originaliteit en onderscheidendheid.

De belevenissen kunnen variëren van rijden in een Ferrari, een kuuroord, vliegen in een luchtballon tot een wijnproeverij. De belevenissen worden aangeboden in de vorm van een cadeaubox. Elke cadeaubox is voorzien van 10-15 verschillende belevenissen. De begunstigde kan vervolgens zelf kiezen wat hij/zij wilt gaan beleven.

Kortom: Succes gegarandeerd!


Specificatie korting bij Belevenissen.nl


Algemeen: 2%

Belangrijke informatie over korting bij Belevenissen.nl

De vermelde korting bij Belevenissen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Belevenissen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Belevenissen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Belevenissen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Belevenissen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.