Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Belivehotels.com

3.25% korting bij Belivehotels.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Belivehotels.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Be Live Hotels is een divisie van Globalia, een van de voornaamste Spaanse toeristengroepen. De 4- en 5sterren accommodaties staan hoog in het vaandel in het Be Live Hotels portfolio. Bijna alle hotels liggen aan zee met een mooi strand en zijn van alle gemakken voorzien. Het andere merk van Globalia, Be Smart, biedt 3- tot 4 sterren hotels in stedelijke gebieden. Deze Hotels bieden haar gasten alles om een comfortabel verblijf te bieden tegen een lage prijs. Globalia beheert op dit moment 23 hotels in vijf landen: Spanje, Cuba, Mexico, Marokko en de Dominicaanse Republiek. Be Live biedt haar gasten een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en hotels naar ieders smaak: All-inclusive vakanties, golf banen, spa, familie vakanties, vakanties voor stelletjes, mooie stranden en hotels in de stedelijke gebieden voor zakenreizen en nog veel meer.

In lijn met het motto van Be Live: “Het is beter om te leven dan erover te dromen” heeft Be Live een concept ontwikkeld waardoor de hotels en haar medewerkers zich aanpassen aan de bezoekers. Dit stelt ze in staat om een unieke ervaring op het gebied van cultuur te beleven in het land dat bezocht wordt. Be Live Hotels biedt elke gast een uniek en onvergeetbare vakantie, aangepast aan de smaak van de gast. Wees uzelf, leef uw wereld… Be Live.


Specificatie korting bij Belivehotels.com


Algemeen: 3.25%

Belangrijke informatie over korting bij Belivehotels.com

De vermelde korting bij Belivehotels.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Belivehotels.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Belivehotels.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Belivehotels.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Belivehotels.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.