Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bellatio.nl

4% korting bij Bellatio.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bellatio.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bellatio.nl, het Kleding & Lifestyle warenhuis voor Nederland en België.

Bellatio biedt ongeveer 10.000 artikelen aan in de productgroepen; dameskleding, herenkleding, kinderkleding, sportartikelen, drogisterij artikelen & parfum, speelgoed & knuffeldieren, feestartikelen, dekoratie artikelen, grote maten kleding, erotiek, lingerie, tassen, outdoor en dump artikelen en kado's. Bellatio levert met Thuiswinkel Waarborg binnen één tot drie werkdagen.

Wij blijven onze website en het assortiment verbeteren om de klant nog beter van dienst te zijn. Daarnaast werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Bellatio.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Bellatio.nl

De vermelde korting bij Bellatio.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bellatio.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bellatio.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bellatio.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bellatio.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.