Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bierfeest-artikelen.nl

4% korting bij Bierfeest-artikelen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bierfeest-artikelen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De naam zegt het al, deze winkel verkoopt alles voor een echt bierfeest, Oktoberfeest of apres ski feest, zoals bierfeest versiering, kleding en accessoires. Maar ook voor grappige bier kado’s en fopartikelen zitten uw bezoeker goed bij Bierfeest-artikelen.nl.


Specificatie korting bij Bierfeest-artikelen.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Bierfeest-artikelen.nl

De vermelde korting bij Bierfeest-artikelen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bierfeest-artikelen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bierfeest-artikelen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bierfeest-artikelen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bierfeest-artikelen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.