Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Biertap-shop.nl

3.13% korting bij Biertap-shop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Biertap-shop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Biertap-shop.nl is de online shop voor het kopen van een biertap, tafeltap of toebehoren. Zij lossen de behoefte aan een professionele biertap, tafeltap of toebehoren op. Dit doen zij door snelle levering, gedegen advies en service. De helpdesk van Biertap-shop.nl is 7 dagen per week bereikbaar en in geval van nood kunnen zij ook in het weekend leveren.


Specificatie korting bij Biertap-shop.nl


Algemeen: 3.13%

Belangrijke informatie over korting bij Biertap-shop.nl

De vermelde korting bij Biertap-shop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Biertap-shop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Biertap-shop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Biertap-shop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Biertap-shop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.