Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bigfreddy.com

5% korting bij Bigfreddy.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bigfreddy.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bigfreddy.com is de online fotoservice voor het mooiste fotocadeau! De mooiste foto's op plexiglas of forex, op een poster of als fotobehang, maar ook een mooie herinnering op een canvasdoek of aluminium is mogelijk bij Bigfreddy.com.

Alle producten worden door Bigfreddy.com in een superieure printkwaliteit geleverd. Voor elk product zijn er bijpassende accessoires leverbaar, zoals wissellijsten, baklijsten, afstandhouders en behanglijm. Alles wordt goed gecontroleerd en wordt zorgzaam verpakt. Een fotocadeau is binnen 5 werkdagen verzendklaar. Bij Bigfreddy.com is er veilig online te betalen en zij zijn tevens aangesloten bij het Webshop keurmerk.

Bij Bigfreddy.com is een fotocadeau bestellen erg simpel te doen in 5 stappen. De productontwerper geeft duidelijk aan of de ingestuurde foto van voldoende kwaliteit is. Foto's zijn zelf gratis te bewerken zoals zwart/wit, sepia, spiegelen, uitsnedes maken of teksten toevoegen. Het is mogelijk meerdere foto's up te loaden om een fotocollage te maken, hiervoor zijn ook de handige templates van Bigfreddy.com te gebruiken. Naast dat je meerdere foto's kunt uploaden om je eigen fotocollage te maken kun je ook een van onze handige templates gebruiken (zoals bijvoorbeeld een 2 of 3 luik). De database met templates worden regelmatig aangevuld. Deze service wordt door Bigfreddy.com geheel gratis aangeboden. Uiteraard is het fotocadeau in te pakken in mooi cadeaupapier, dit is te selecteren in de productontwerper.

Bigfreddy.com biedt ook een cadeaubon aan voor de mensen die zelf geen mooie foto tot hun beschikking hebben. De cadeaubon is in verschillende bedragen verkrijgbaar. De bon is zelf uit te printen maar kan ook uitgeprint worden. De cadeaubon wordt dan binnen 3 werkdagen verstuurd in een mooie verpakking.

De grote voordelen van Bigfreddy.com ten opzichte van de concurrentie:
• Online tool waarmee een collage gemaakt kan worden (bv. 2 of 3 luik). Andere sites rekenen hier soms een meerprijs voor;
• Geeft online de beeldkwaliteit aan van de foto op de af te drukken grootte;
• Zelf teksten toevoegen in verschillende lettertypes, afmeting en kleur beeld kunnen draaien, uitsnedes maken;
• Continue aanvulling van de standaard templates;
• Cadeauverpakking;
• Reselleracc1ount voor de professional;
• Compleet te leveren met keuze in accessoires;
• Bigfreddy.com biedt steeds nieuwe producten aan;
• In de toekomst kan er gekozen worden voor een stockfoto voor bijvoorbeeld fotobehang;
• Bigfreddy.com beloont goed, zorgt voor goede communicatie en biedt wisselende acties.


Specificatie korting bij Bigfreddy.com


Algemeen: 5%
Nieuwsbrief: €0.13

Belangrijke informatie over korting bij Bigfreddy.com

De vermelde korting bij Bigfreddy.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bigfreddy.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bigfreddy.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bigfreddy.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bigfreddy.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.