Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bike4travel.nl

1.5% korting bij Bike4travel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bike4travel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bike4travel.nl is een online postorderbedrijf van fietsaccessoires en outdoor artikelen. Het assortiment is gericht op wereldfietsers, vakantiefietsers en toerfietsers. Bike4travel is opgericht door Marco de Wit. Tussen 1999 en 2003 heeft hij samen met Chantal Kwakkelstein in totaal drie jaar in het zadel gezeten en hebben zij 45.000 km door 27 landen en 5 continenten gereden. Waaronder Australië, Nieuw Zeeland, Europa, Noord-, midden en Zuid-Amerika. De filosofie van Bike4travel is het leveren van producten, waarvan zij denken dat ze goed genoeg zijn voor wereldfietsers. De kennis hierover hebben ze zelf door het fietsreizen opgedaan. Verder heeft Bike4travel.nl een netwerk van wereldfietsers met veel ervaring, die hun materialen kennis met Bike4travel delen.

Het Product
Bike4travel.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment van producten waaronder bagagedragers, banden, fietscomputers, fietstassen, gereedschap, handvatten, helmen, pedalen, remmen, sloten, sturen, trailers, verlichting, velgen, wielen, zadels, maar ook sportvoeding, boeken, etc.

Een tweede productlijn richt zich op beginnende wielrenners. Het assortiment bestuur uit betaalbare racefietsen en accessoires.


Specificatie korting bij Bike4travel.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Bike4travel.nl

De vermelde korting bij Bike4travel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bike4travel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bike4travel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bike4travel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bike4travel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.