Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

BikesNParts.nl

1.5% korting bij BikesNParts.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij BikesNParts.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Na de start van BikesNparts.nl in 2006 is er jaarlijks een ruime verdubbeling qua groei gerealiseerd en heeft BikesNparts.nl de top 5 binnen de online wielersport branche bereikt.

Naast de professionele website van BikesNparts.nl, die door de gebruikers als prettig en overzichtelijk wordt ervaren, is er een uitstekende backoffice en logistiek vanuit een 300 m2 bedrijfspand in Zwolle. Een groot magazijn met voorraad is één van de pluspunten ten opzichte van de vele nul-voorraad webwinkels.

Leveringen
Vrijwel alle artikelen levert BikesNparts.nl uit eigen of een externe voorraad. Bestelling worden dan ook in de regel binnen vijf werkdagen afgeleverd.

Betaalmethodes
Haalt de bezoeker zijn bestelling zelf bij BikesNparts.nl op, dan kan er uitsluitend contant worden betaald. Wanneer de bestelling wordt bezorgt, dan kan er gekozen worden uit de volgende betaalmogelijkheden:

• iDEAL, net zo vertrouwd en veilig als internetbankieren (ING, ABN Amro, Rabobank, Fortis en SNS-bank)
• Creditcard (MasterCard en Visa via Paypal)
• Op rekening (alleen binnen Nederland)
• Overschrijving (Standaard Banktransactie)
• Rembours


Specificatie korting bij BikesNParts.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij BikesNParts.nl

De vermelde korting bij BikesNParts.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van BikesNParts.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij BikesNParts.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij BikesNParts.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij BikesNParts.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.