Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bikesplaza.nl

1.75% korting bij Bikesplaza.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bikesplaza.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bikesplaza.nl heeft zich gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige fietsen tegen een zeer concurrerende prijs.
Hierdoor biedt Bikesplaza.nl een zeer breed assortiment zoals toerfietsen, mountainbikes, hybriden fietsen, kinderfietsen en accessoires.

Bikesplaza.nl probeert een goede voorraad aan te houden. hierdoor kan de klant direct zijn fiets meenemen of kan Bikesplaza.nl een aankoop snel afleveren.

De negen unieke voordelen van Bikesplaza.nl op een rij:

• De laagste prijzen
• Persoonlijke aandacht, advies en service
• Ruim en breed assortiment
• Snel en eenvoudig winkelen
• Bezorging door heel Nederland of gratis afhalen
• Fabrieksgarantie en service
• Ruime keus merk fietsen en accessoires
• Gratis parkeren en goed bereikbaar
• Makkelijk aankopen voor de deur inladen

Bikesplaza.nl levert fietsen voor elk gewenst budget. De prijzen op Bikesplaza.nl zijn " in doos prijzen". Wil de klant zijn fiets gemonteerd hebben, dan rekent Bikesplaza.nl daar € 17,50 voor. Gemonteerd afleveren is alleen mogelijk bij afhalen in de winkel! Het versturen doet Bikesplaza.nl ongemonteerd om transportschade te voorkomen.


Specificatie korting bij Bikesplaza.nl


Algemeen: 1.75%

Belangrijke informatie over korting bij Bikesplaza.nl

De vermelde korting bij Bikesplaza.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bikesplaza.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bikesplaza.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bikesplaza.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bikesplaza.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.