Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bingocams.com

€22.75 korting bij Bingocams.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bingocams.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bingocams is een volledig nieuw ontwikkeld bingo platform en uniek in de online bingo wereld van nu. Live bingo at it's best!
De applicatie biedt uw spelers een wereld van nieuwe mogelijkheden; 2- en 3-weg webcam chats, live Chathosts met webcam en voice, hoge jackpots, speciale toernooien, toevoegen van buddies en opnames van de unieke Live Win Momenten.


Specificatie korting bij Bingocams.com


Algemeen: €2.13

Belangrijke informatie over korting bij Bingocams.com

De vermelde korting bij Bingocams.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bingocams.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bingocams.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bingocams.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bingocams.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.