Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bloembollenkopen.nl

3.5% korting bij Bloembollenkopen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bloembollenkopen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Met meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten, is BloembollenKopen.nl de best gesorteerde online plantgoed leverancier. Klanten kunnen in de fraaie webshop vanaf slechts € 12,50 een bestelling plaatsen. Deze bestelling wordt uiteraard direct dezelfde dag nog door heel Europa verzonden. Door middel van een “planten variëteiten wizard” kunnen klanten eenvoudig een keuze maken uit de vele beschikbare kleuren, geuren en mogelijkheden.

Het webshop assortiment bestaat uit:
• Bloembollen
• Vaste planten
• Kweeksets
• Kinder producten
• Gewasbeschermingsmiddelen
• Meststoffen

In tegenstelling tot andere tuin-webshops garandeert BloembollenKopen.nl jaarrond conversies! Dit komt mede doordat de webshop uitgebreide kweek- en groei instructies bevat.

Tuinproducten voor kinderen
Sinds 2010 is BloembollenKopen.nl de enige partij in Nederland met een volledig Nijntje assortiment. Het betreft hierbij een uitgebreide collectie bloembollen, zaden, alsmede tuingereedschap. Kinderen kunnen immers niet vroeg genoeg met tuinieren beginnen! De kinderproducten zijn fraai vormgegeven en zijn uitstekend geschikt als cadeau.


Specificatie korting bij Bloembollenkopen.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Bloembollenkopen.nl

De vermelde korting bij Bloembollenkopen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bloembollenkopen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bloembollenkopen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bloembollenkopen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bloembollenkopen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.


Acties & kortingscodes voor extra korting bij Bloembollenkopen.nl

  • Kortingsactie 10% korting op alles!


    10% korting op het gehele assortiment!

    Aanvullende voorwaarden


    10% korting op het gehele assortiment!
    Deze actie is geldig t/m 31-12-2022