Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Bloemen.net

3.75% korting bij Bloemen.net

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Bloemen.net en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bloemen.net biedt haar bezoekers op vele fronten een breed en uniek assortiment; voor werkelijk iedere gelegenheid een passend geschenk. De naam zegt het al; Bloemen.net verkoopt vooral bloemen, boeketten en bloemstukken. Maar ook Merci chocolade, Rituals producten, knuffels, geboorte cadeau’s, heliumballonnen, wijn en champagne, diverse cadeaubonnen en planten behoren tot het vaste assortiment. De kracht van Bloemen.net zit hem in enerzijds snel kunnen leveren van bloemwerk via plaatselijke bloemisten (bestel voor 11 uur, bezorging geschiedt dezelfde dag) maar nog meer in de mogelijkheden van producten combineren. De klant stelt haar eigen cadeau samen en Bloemen.net bezorgt de volgende dag overal in Nederland (besteld voor 16 uur).

Online betalingen op Bloemen.net zijn mogelijk met American Express, Paypal, Visa, Mastercard, iDEAL en voor bedrijven op rekening. Bloemen.net is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit garandeert de besteller dat wij ons conformeren aan allerlei statuten en gedragsregels die het consumentenrecht beschermen.

Bloemen.net onderscheid zich op de volgende wijze van andere bloemen- en cadeaushops:
• klanten sparen automatisch voor korting
• voor écht iedere gelegenheid een passend cadeau of boeket
• gebruiksvriendelijke website en gemakkelijk bestelproces
• lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie


Specificatie korting bij Bloemen.net


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Bloemen.net

De vermelde korting bij Bloemen.net is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Bloemen.net gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Bloemen.net. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Bloemen.net. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Bloemen.net in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.